Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usluge etiketiranja analize SGS-a pomažu vam da zadovoljite odgovarajuće zakonske zahteve i kvalitativne standarde dogovorene u okviru delatnosti za etiketiranje vaših proizvoda za ishranu.

Tačno etiketiranje analize je od presudnog značaja obzirom da vaše etikete moraju da prikažu precizna merenja kalorija, masti i nivoa vitamina, proteina i ugljenih hidrata. Naše usluge etiketiranja analize kombinuju precizno testiranje sa efikasnošću naših procesa katalogizacije. Ovo vam donosi dodatno samopuzdanje pri promociji kvaliteta vaše hrane za kućne ljubimce, hrane za stoku, krmiva, žitarica i drugih proizvoda za ishranu.

Vrhunski tehničari, napredne tehnologije

Koristeći godine iskustva i opsežnu obuku u oblasti hemije, mikrobiologije i agronomije, naši naučnici primenjuju najnovije metode testiranja na vaše proizvode za ishranu. Štaviše, naše visokotehnološke laboratorije rade prema strogim smernicama i imaju ISO 17025 i ISO 9001:2008 ovlašćenja.

Vašakompanija može da zadovolji odgovarajuće kvalitativne smernice zapošljavanjem naših tehničara radi analize i etiketiranja vaših upakovanih proizvoda za ishranu. Kontaktirajte SGS sada za više detalja.