Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Ispitivanje hrane za životinje i sastojaka od strane SGS-a - obezbedite kvalitet vaše hrane za životinje i sastojaka.

Da obezbedite kvalitet vaše hrane za životinje i sastojaka, potrebno vam je brzo, delotvorno ispitivanje. Naše usluge sveobuhvatnog ispitivanja mogu vam pomoći da brzo i pouzdano potvrdite kvalitet, a možemo ispitivati i zagađivače kao što su melamin, antibiotici i genetski modifikovani organizmi (GMO-i).

Kao vodeći u svetu u ispitivanju hrane za životinje i sastojaka, nudimo vam poljoprivredno iskustvo bez premca i jedinstvenu globalnu mrežu. Sa najsavremenijom tehnologijom, najnovijim metodama ispitivanja i iskusnim naučnicima i tehničarima, naše laboratorije vam obezbeđuju najviše standarde preciznosti i integriteta širom sveta.

Kao analitički i nadzorni član Udruženja za promet žitaricama i stočnom hranom (Gafta) možemo da kontrolišemo, verifikujemo, analiziramo i dajemo savete u vezi svih proizvoda (žitarice, mahunarke, riža, opšti proizvodi, začini i hrana za životinje) kojima se trguje prema ugovornim uslovima Gafta.

Da razmotrite kako vam naše ispitivanje hrane za životinje i sastojaka može pomoći da obezbedite kvalitet, kontaktirajte nas danas.