Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Kontrola i upravljanje teretom od strane SGS-a - smanjite rizike, isporučite visokokvalitetne proizvode i ispunite sve važne zahteve.

Nudimo spektar usluga vezanih za kontrolu i upravljanje teretom, uključujući kontrolu štetočina i fumigaciju, čime vam omogućavamo da razvijete i isporučite proizvode koji dosledno ispunjavaju visoke standarde koje očekujete. Možemo vam pomoći da se usaglasite sa kompleksnim normativnim zahtevima, pomažući vam da ispunite zdravstvene, bezbednosne i obaveze vezane za životnu sredinu u različitim regionima i na različitim tržištima.

Naša kontrola i upravljanje teretom pomažu vam da izbegnete trošak usled prekida u proizvodnji ili snabdevanju vašim proizvodima. To znači da smanjujete rizik od povlačenja proizvoda sa tržišta ili druge probleme koji bi mogli da naruše vaše profite, kao i vaš dugoročni integritet brenda.

Kao vodeći u svetu u uslugama kontrole, nudimo vam iskustvo i stručnost bez premca, najnovije tehnologije i jedinstvenu globalnu mrežu. Kao rezultat toga, pružamo vam najviše standarde kvaliteta i integriteta - bilo gde u svetu.

Da razmotrite kako naše usluge vezane za kontrolu i upravljanje teretom mogu da vam pomognu, kontaktirajte nas danas.