Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Usaglasite se sa novim ISO 50001 standardom upravljanja energijom i biće vam lakše da poboljšate energetski učinak, smanjite troškove i zadovoljite, pa čak i prevaziđete očekivanja mušterija.

Delotvoran sistem upravljanja energijom (EMS) pomaže vašoj organizaciji da uspostavi procese za unapređenje energetskog učinka. Implementacija bi trebalo da smanji vaše troškove vezane za energiju, emisije gasova staklene bašte (GHG) i druge uticaje na životnu sredinu. ISO 50001 uspostavlja međunarodni okvir za snabdevanje, korišćenje i potrošnju energije u industrijskim, komercijalnim i institucionalnim organizacijama.

Implementirajte održivi sistem upravljanja energijom usaglašen sa ISO 50001 i pokažite da je vaša organizacija ispunila osnovu za korišćenje energije i da je posvećena neprekidnom poboljšanju svog energetskog intenziteta.

SGS sa svojom globalnom mrežom kvalifikovanih profesionalaca za upravljanje energijom može da vam pomogne kroz proces usmeren ka dobijanju ISO 50001 sertifikata uz pomoć obuke, ocene stanja i sertifikacionih provera.

Dostignite ISO 50001 sertifikaciju sa nezavisnom procenom i proverom od strane SGS-a kako biste se izdvojili od konkurencije i posvetili energetskoj efikasnosti.