Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Da bi pomogla vaše napredovanje do sertifikacije, SGS može da izvrši nezavisne samostalne pretprovere ili analizu postojanja neusaglašenosti prema vašim ciljnim standardima.

Mi smo stručni u pomaganju organizacijama da postignu svoje mogućnosti. Naše provere za analizu postojanja neusaglašenosti pomoći će vam odlučite kako je potrebno da se vaši sistemi menadžmenta prilagode da budu spremni za sertifikaciju i omogućiće vam da razumete performanse svojih sistema u odnosu na zahteve određenih sertifikacionih standarda. Analiza postojanja neusaglašenosti može da se izvrši nezavisno od aktivnosti sertifikacije i bez obzira da li planirate da radite sa SGS-om na punom procesu sertifikacije.

Kao prvi korak do sertifikacije, provera za analizu postojanja neusaglašenosti pomoći će vam da potvrdite uspeh rada koji ste već izvršili i takođe da identifikujete sisteme, procese i dokumentaciju koje možda treba poboljšati. Naši iskusni proveravači vodiće vas kroz proces određivanja i dokumentovanja trenutnih mogućnosti vaše organizacije.

Imamo temeljno poznavanje zahteva međunarodnih standarda sistema menadžmenta. Uporedićemo vaše performanse prema tim standardima i izvestiti o korektivnim merama potrebnim za dostizanje željenog standarda.

Potvrdite i pokažite svoju privrženost kvalitetu i stalnom delotvotnom poboljšavanju pomoću SGS provere za analizu postojanja neusaglašenosti.