Skip to Menu Skip to Search Kontaktirajte nas Serbia Veb-sajt & jezici Skip to Content

Od kraja linije za sklapanje proizvođača do dostave distributeru, SGS može da vam pomogne da se postarate da vaša vozila stignu na odredište u besprekornom stanju.

Lako se može desiti da, na primer, automobili kao tovar putuju nekoliko hiljada kilometara između fabrike i mesta prodaje – kako onda da proverite da li se transportuju u skladu sa najboljom praksom? Kako se može otkriti da li je do oštećenja na isporučenom automobilu došlo pre nego što je automobil poslat? Ili u tranzitu? Možda čak i nakon isporuke?

SGS može da vam pomogne. Imamo iskusne i kvalifikovane inspektore koji dobro poznaju automobilsku industriju. Naši procesi kontrolisanja mogu da se prilagode vašim zahtevima, počevši od kraja linije za sklapanje. Ukoliko nakon kontrolisanja otkrijemo da u vozilu postoji nedostatak, ono će biti vraćeno u odgovarajući deo fabrike da bi se on otklonio.

Naši inspektori će se postarati da se tokom utovara radi isporuke prate najprimerenije procedure kako se vozila ne bi oštetila tokom dostave. Inspektori SGS-a mogu da prisustvuju i istovaru ili da budu na krajnjoj tački prodaje vozila, kako bi proverili da li je sve onako kako bi trebalo. Ukoliko postoji nedostatak ili oštećenje, trebalo bi da bude moguće odrediti gde je nedostatak nastao i kako. Sve se može pratiti. Naša usluga kontrolisanja oštećenja u lancu logistike je vaš nezavisan i nepobitan garant kvaliteta, od fabrike do parkinga.

Kontrolisanje polovnih automobila

Imamo sličnu uslugu za automobile čiji je period lizinga prošao. Zahvaljujući sveobuhvatnoj i strogoj kontroli, možemo da se postaramo da se vozila transportuju u dobrom stanju.