Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Kursevi Obuke i Seminari

Kategorije

Umanjite meni Povećajte meni

Umanjite meni Povećajte meni Početak Kursevi Obuke i Seminari

Povezani linkovi

Pregled

Naša rešenja za obuku i razvoj su osmišljena tako da pomognu organizacijama i pojedincima da poboljšaju ličnu kompetentnost i veštine - suštinska sredstva koja omogućavaju održivi razvoj poslovanja i konkurentnu prednost.

Kao globalni lider u profesionalnoj obuci, nudimo centre izvrsnosti širom sveta, pružajući najbolja rešenja za učenje i razvoj koja su prilagođena upravo vašim potrebama.

U svetu propisa koji se menjaju velikom brzinom, tehnologije koja vrtoglavo napreduje i dinamičnih tržišta, od presudne je važnosti da vaše osoblje ostane u toku sa razvojima u tehnologiji, standardima i propisima. Veća je verovatnoća da će ljudi kojima je pružena pravilna obuka i podrška u njihovom profesionalnom razvoju biti motivisaniji, ponosniji na svoj položaj i odgovornosti, ali i veštiji, produktivniji i sa više znanja.

Dokazali smo svoju uspešnost u vođenju javnih, kao i kurseva na mreži i u okviru firme za najveće svetske kompanije i vladine organizacije. Osim toga, uz naše stručne i iskusne trenere koji poseduju praksu u svojoj oblasti, naša obuka nije samo teorija, već vam donosi i dragocene uvide iz realnog života. Kao rezultat toga, možete imati poverenja u nas da ćemo vam isporučiti veoma kvalitetnu i doslednu obuku i razvoj na svakom nivou vaše organizacije i to bilo gde na svetu.

Kombinacija našeg iskustva u učenju i tehnika za brzo učenje pomoći će vam da postignete svoje ciljeve obuke za pojedince ili vašu radnu snagu u celini.

Pozovite nas još danas da biste saznali kako SGS-ova obuka može da podrži vaše poslovanje.

SGS AcademyBrochureSGS Academy BrochureGlobal Learning and Development Solutions ...

Kontakt

SGS Beograd

E-pretplate

Prijavite se na SGS-ove publikacije i biltene iz vašeg regiona i iz celog sveta.
OSTANITE U TOKU.PRETPLATITE SE SADA

Direktorijum predstavništava

Sa našom mapom lokatora kancelarija, ponađite SGS-ove kancelarije i laboratorije širom sveta.Serbia map
Polje lokatora kancelarije