Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Preporučena Rešenja

Analiza rabljenog ulja Tajna efikasnog nadgledanja opreme

Kako rabljeno ulje može da smanji broj kvarova na opremi, smanji zastoje i troškove održavanja opreme i poveća produktivnost?

Da biste obezbedili pouzdanost, dugotrajnost i produktivnost, morate da budete sigurni da kritična mašinerija i oprema u centru vaših operacija rade optimalno. Naravno, redovno održavanje, nadgledanje i testiranje je od ključnog značaja. Ali istovremeno, troškovi održavanja mogu da budu visoki. Kako onda možete da smanjite ove troškove a da oprema i dalje bude efikasno nadgledana?

Kako rabljeno ulje može da poboljša vaš program održavanja

Iznenađujuće, ulje koje koristite u vašim mašinama može da igra presudnu ulogu. Ono daje ključne znake o tome šta se dešava unutar vaše opreme i mašina, daje rana upozorenja o potencilajnim problemima i minimizuje rizik od oštećenja i neplaniranih zastoja. Pitanje je, kako možete da otkrijete i još važnije, da pročitate ove znake?

Otkrivanje odgovora

Postoji opseg vrlo specijalizovanih tehnika za analizu rabljenog ulja u vašim vozilima i one vam daju važne odgovore o stanju vaših mašina i o tome kako da se nosite sa bilo kakvim problemima. Mu nudimo opseg ovih stručnih usluga testiranja, uključujući analizu rabljenog ulja, testiranje maziva, testiranje ulja transformatora i upravljanje integritetom sredstava.

Mi vam možemo pomoći da:

  • Analiziraje širok opseg ulja i maziva koja koristite u svojoj opremi, poput ulja za podmazivanje, masti i hidrauličnih tečnosti.
  • Dobijte brz i tačan pregled stanja vaših mašina, poput generatora napajanja, menjača, kompresora, hidrauličnih sistema i drugih kritičnih mašina
  • Identifikujte potencijalne probleme ranije i smanjite rizik da dođe do kvara ili prestanka rada opreme
  • Identifikujte stanje i podobnost ulja
  • Obezbedite manje kvarova i prestanka rada opreme
  • Smanjite troškove održavanja 
  • Povećajte bezbednost i produktivnost

Zašto preko 3900 klijenata u građevinskoj i automobilskoj industriji, kao i u industriji prerade nafte i gasa biraju SGS?

Sa preko 40 godina stručnosti i iskustva, mi svakodnevno obavljamo preko 4000 dijagnoza i nadgledamo preko 640 000 sistema širom sveta da bismo obezbedili vredne informacije o stanju ključne opreme i maziva. Zato, kada je u pitanju analiza ulja i nadgledanje stanja opreme, mi smo prvi izbor klijenata iz širokog spektra sektora širom sveta.

Da biste saznali kako naša analiza rabljenog ulja i naša rešenja za nadgledanje stanja opreme mogu da pomognu da poboljšate vaš program održavanja, pozovite nas danas.

 

Kontakt

SGS Beograd

E-pretplate

Prijavite se na SGS-ove publikacije i biltene iz vašeg regiona i iz celog sveta.
OSTANITE U TOKU.PRETPLATITE SE SADA

Direktorijum predstavništava

Sa našom mapom lokatora kancelarija, ponađite SGS-ove kancelarije i laboratorije širom sveta.Serbia map
Polje lokatora kancelarije