Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Preporučena Rešenja

Povezani linkovi

Upravljanje snabdevačima

Kako upravljanje dobavljačima može predstavljati deo vašeg lanca vrednosti i kako da osigurate da oni ispunjavaju vaše zahteve?

Vaši proizvodi moraju da ispune niz strogih standarda kvaliteta i bezbednosti. Potrošači sve više očekuju da vaši proizvodi potiču iz društveno i ekološki odgovornih izvora, a da se vaše usluge isporučuju na održiv način. Kao rezultat toga, širom sveta se uvodi zakonodavstvo kako bi se osiguralo pridržavanje ovih strogih standarda.

Kao vlasnik brenda, možda ste naporno radili kako biste se usaglasili sa ovim standardima i definisali i pridržavali se sopstvenih etičkih vrednosti i vizije kompanije. Međutim, bitno vam je i da upravljate svojim dobavljačima i da utvrdite da i oni ispunjavaju sve ove kritične zahteve.

Efikasna rešenja upravljanja dobavljačima od lidera u svetu

Kao vodeći dobavljač usluga upravljanja dobavljačima u svetu, nudimo vam neprevaziđeno iskustvo u upravljanju velikim programima dobavljača za mnoštvo klijenata u svim industrijama. Naša jedinstvena globalna mreža nam omogućava da vam obezbedimo pouzdanu stručnost bez obzira gde se vaši dobavljači nalaze – bilo gde na svetu.

Možemo vam pomoći da:

  • upravljate rizikom, zaštitite svoj brend i optimizujete troškove: naš sveobuhvatan opseg usluga vam obezbeđuje kontrole, ispitivanje, obuku, verifikaciju i potvrde kako biste utvrdili usaglašenost ili demonstrirali potreban nivo učinka u svakoj fazi vašeg lanca snabdevanja;
  • izaberete prave dobavljače: možemo vam pomoći u pronalaženju dobavljača koji ispunjavaju vaše jedinstvene potrebe, kao i kvalitet, bezbednost i etičke zahteve koji se odnose na vašu delatnost. Nudimo vam nezavisne procene i analize, korišćenjem provera, kontrola, ispitivanja i intervjua kako bismo vam omogućili da odredite pogodnost dobavljača;
  • upravljate učinkom vaših dobavljača: nudimo vam redovne procene na bazi provere ili ispitivanja kako biste utvrdili li da vaši dobavljači obezbeđuju potrebne i dosledne performanse u skladu sa kriterijumima kvaliteta, bezbednosti, ekoloških i društvenih pitanja. Nudimo vam redovno izveštavanje o rezultatima uz preporuke za poboljšanje. možemo obezbediti i dalju obuku i konsalting, kao i umesto vas upravljati programom procene i poboljšanja;
  • utvrdimo da li se vaši snabdevači pridržavaju svih zakonskih propisa: našim ažurnim znanjem potrebnih standarda i propisa širom sveta, možemo vam pomoći da budete sigurni da vaši dobavljači ispunjavaju sve svoje obaveze.

Obratite nam se još danas da bismo popričali kako vam možemo pomoći da upravljanje dobavljačima predstavlja deo vašeg lanca vrednosti i da osigurate da ispunjavaju sve zahteve za učinkom.

Supply Chain ServicesBrochureSupply Chain Services BrochureOur services along your supply chain, designed to meet your needs on a global basis. ...

Kontakt

SGS Beograd

E-pretplate

Prijavite se na SGS-ove publikacije i biltene iz vašeg regiona i iz celog sveta.
OSTANITE U TOKU.PRETPLATITE SE SADA

Direktorijum predstavništava

Sa našom mapom lokatora kancelarija, ponađite SGS-ove kancelarije i laboratorije širom sveta.Serbia map
Polje lokatora kancelarije