Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Preporučena Rešenja

Povezani linkovi

Rusko sertifikovanje i dobijanje dozvola

Kako možemo olakšati vaš uvoz u Rusiju i sačuvati vaše investicije u Rusiji?

Prilikom uvoza proizvoda u Rusiju, potrebno je da ostvarite usaglašenost sa širokim spektrom složenih sistema sertifikacije i nacionalnih standarda. U zavisnosti od prirode robe koju planirate da otpremite u Rusiju ili drugu zemlju Zajednice Nezavisnih Država (ZND), može vam biti potrebno jedno ili više odobrenja.

Iskusan i akreditovan, SGS vam pomaže da ispunite zahteve Rusije

Kao vodeća svetska kompanija za sertifikaciju, nudimo vam iskustvo bez premca u zadovoljavanju zahteva za rusku sertifikaciju. Sa našim statusom akreditovane organizacije za sertifikaciju, prisustvom na nedavnoj zajedničkoj listi Carinske unije, u jedinstvenom smo položaju da vam obezbedimo resurse i stručnost kako bismo vam pomogli da dobijete odobrenja koja su vam potrebna za pristup tržištu Rusije.

Upravljanje investicijama u infrastrukturu

Da biste započeli vaš industrijski projekat u Rusiji, kao što je izgradnja fabrike ili proizvodnog pogona, potrebno je da dobijete niz odobrenja za inženjering, građevinarstvo i druge tehničke poslove. Kao rezultat toga, za vaš projekat potrebne su različite dozvole, potvrde, licence i druga odobrenja da biste mogli da pustite u rad vaše gradilište.

Dobijanje tih dozvola može biti složeno, jer zahteva koordinaciju sa različitim nacionalnim i lokalnim vlastima. Na primer, veliki investicioni projekat može zahtevati do 500 dokumenata za dobijanje dozvole.

Kvalifikovanje robe široke potrošnje

Mi pomažemo izvoznicima i uvoznicima opreme i robe široke potrošnje da uđu na tržišta Evropske unije i Rusije pomoću sertifikacije prema nacionalnim i međunarodnim standardima. Mi u Rusiji radimo kao akreditovano CU TR (bivši GOST R) sertifikaciono telo, licencirana stručna organizacija koja pruža usluge verifikacije industrijske bezbednosti i kao notifikaciono telo (NB) koje pruža verifikaciju usaglašenosti sa direktivama Evropske unije, kao i druge relevantne licence i akreditacije.

Za usluge u oblasti industrijske bezbednosti, kompanija je akreditovana u Rostekhnadzor-u i naši stručnjaci prolaze redovne procedure obaveznog atestiranja i verifikacije kvalifikacija. Usluge sertifikacije i dobijanja dozvola za rusko tržište su koordinisane iz našeg stručnog centra.

Usluge konsaltinga

Da bismo podržali velike projekte u Rusiji, naši stručnjaci pružaju i sledeće konsultantske usluge:

  • verifikacija i provera projekata;
  • provera podnetih materijala i rešenja prema ruskim normama projektovanja, inženjeringa i izgradnje, uključujući ekološke i aspekte industrijske bezbednosti;
  • dobijanje pozitivnog zaključka o projektnoj dokumentaciji GlavGosExpertize.

Zašto bi trebalo da odaberete SGS?

Naše usluge usaglašenosti sa propisima vam pomažu da u složenosti procedura dobijete relevantne sertifikate i dozvole koje su vam potrebne za uvoz robe i implementaciju vaših industrijskih projekata u Rusiji. Kao vodeća svetska kompanija za kontrolisanje, verifikaciju, sertifikaciju i ispitivanje, nudimo vam iskustvo bez premca na polju ruskih standarda. Naša glavna prednost jesu naši ljudi, naše iskustvo, naše veštine i sposobnost da tražimo i pronađemo rešenja za neobične situacije u međunarodnom kontekstu. Kao rezultat toga, možemo vam pomoći da prevaziđete barijere za lakši i bezbedniji pristup implementaciji vašeg projekta. Možemo vam pomoći da otklonite identifikovane prebačene troškove i zastoje u projektu tokom faza nabavke i izgradnje.

Ostale prednosti naših usluga sertifikacije uvoza:

  • SGS je GOST akreditovano sertifikaciono telo od 1993. godine;
  • mreža od 30 SGS filijala u Evropi, Americi, Aziji sa akreditovanim GOST/CU stručnjacima;
  • bliska saradnja sa relevantnim ruskim vlastima;
  • partnerstvo sa akreditovanim laboratorijama u Rusiji;
  • pristup zvaničnim bazama podataka već sertifikovanih dobavljača;
  • rešenja za sertifikaciju prilagođena klijentu za složene industrijske projekte.

Kontaktirajte nas još danas da biste saznali kako naš sveobuhvatni spektar usluga može da vam pomogne da dobijete ruske sertifikate i dozvole za vaše proizvode i velike projekte.

SGS AccreditationProduct Certification in RFSGS AccreditationAccreditation certificate of the SGS Vostok Limited Product Certification Body ...

Kontakt

SGS Beograd

E-pretplate

Prijavite se na SGS-ove publikacije i biltene iz vašeg regiona i iz celog sveta.
OSTANITE U TOKU.PRETPLATITE SE SADA

Direktorijum predstavništava

Sa našom mapom lokatora kancelarija, ponađite SGS-ove kancelarije i laboratorije širom sveta.Serbia map
Polje lokatora kancelarije