Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Preporučena Rešenja

Povezani linkovi

Procena rizika proizvoda, kontrola i potvrda

Kako možete zaštiti svoj brend i izbeći povlačenje vaše robe široke potrošnje?

Širom planete, jedan broj javnih službi štiti potrošače od mogućih zdravstvenih rizika koje nameće neispravna roba. Oni uključuju Sistem za brzo obaveštavanje o opasnim proizvodima (RAPEX) u Evropi i Komisiju za bezbednost potrošačkih proizvoda (CPSC) u SAD.

Loše je za vaše poslovanje ako ove organizacije povuku vaše proizvode. Kampanje povlačenja proizvoda su skupe, narušavaju vašu reputaciju i smanjuju buduću prodaju. Stoga pronalaženje pouzdanog partnera sa vodećom stručnošću, iskustvom i resursima koji će vam pomoći da osigurate bezbednost vaših proizvoda nikad nije bilo od veće važnosti.

Izbegnite povlačenje proizvoda uz SGS-ovu vodeću stručnost

Kao lider u svetu u oblasti sertifikacije, verifikacije kontrole ii testiranja, mi nudimo multidisciplinarno znanje o komponentama, materijalima, proizvodnim procesima i bezbednosnim zahtevima kako da bismo vam pomogli da izbegnete povlačenje proizvoda.

Svojom jedinstvenom globalnom mrežom, mi možemo da proverimo kvalitet i bezbednost svakog aspekta vašeg lanca snabdevanja – od usaglašenosti proizvodnih procesa vaših dobavljača do kontrolu testiranja pre isporuke – bio gde na svetu.

Možemo vam pomoći da:

  • osigurate da vaši proizvodi zadovoljavaju sve primenljive standarde i propise: naše službe za standarde i propise vam pomažu u potvrđivanju da su vaši proizvodi proizvedeni u pristojnim radnim uslovima bez eksploatacije ljudi koji su ih pravili. Takođe vam pomažemo da potvrdite da vaši proizvodi ne predstavljaju ozbiljan rizik po zdravlje i bezbednost potrošača u zemljama u kojima želite da ih distribuirate;
  • smanjite rizik u najranijoj fazi dizajna: naše usluge procene rizika proizvoda vam mogu omogućiti da osigurate kvalitet identifikujući potencijalne opasnosti pronalazeći rešenja koja će vam pomoći da proizvedete bolji proizvod;
  • testirate svoje proizvode kako biste osigurali bezbednost i kvalitet u svakoj fazi: naše usluge testiranja i sertifikacije proizvoda vam pomažu da primenite kritične zahteve pravljenja i usaglašenosti od faze dizajniranja do kraja životnog ciklusa proizvoda; nudimo vam akreditovane laboratorije, zajedno sa procenama fabrika ili kontrolama proizvoda, širom sveta;
  • izbegnete skupa povlačenja proizvoda: naše kontrole pre isporuke vam pomažu u identifikovanju potencijalnih defekata proizvoda ili nedoslednosti u kvalitetu serije. Mogu se obavljati na lokaciji pre, tokom ili nakon proizvodnje;
  • postanete održivija organizacija: kroz naše sveobuhvatne konsultantske usluge i sposobnosti, možemo vam pomoći da ispunite vaše ciljeve društvene odgovornosti, da proizvodite ekološkije proizvode kroz važeći ekološki dizajn i da primenite ispravno upravljanje eventualnim ograničenim materijalima u vašim proizvodima.

Obratite nam se još danas da bismo popričali o tome kako vam možemo pomoći da zaštitite svoj brend i da izbegnete povlačenja proizvoda.

Kontakt

SGS Beograd

E-pretplate

Prijavite se na SGS-ove publikacije i biltene iz vašeg regiona i iz celog sveta.
OSTANITE U TOKU.PRETPLATITE SE SADA

Direktorijum predstavništava

Sa našom mapom lokatora kancelarija, ponađite SGS-ove kancelarije i laboratorije širom sveta.Serbia map
Polje lokatora kancelarije