Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

O SGS-u

Stručnost

Kompanija SGS pruža nezavisne usluge širom sveta, koje ostavljaju traga u životima ljudi. Naši međunarodni stručnjaci pomažu vam da poslujete na efikasniji i održiviji način unapređivanjem procesa, poboljšavanjem kvaliteta i produktivnosti, smanjivanjem rizika, verifikacijom usaglašenosti i povećanjem brzine dospevanja proizvoda na tržište. Naše glavne uslužne aktivnosti pokrivaju sve industrijske sektore i utiču na proizvode i usluge na koje se korisnici širom sveta svakodnevno oslanjaju.


 • Delatnosti
 • Poljoprivreda i Hrana

  Poljoprivredna roba tokom puta od polja do naših trpeza, zahteva pažnju, praćenje i integritet. Pružamo kompletan spektar usluga vezanih za lanac snabdevanja koje smanjuju rizik, obezbeđuju kvalitet i poboljšavaju produktivnost. Pomažemo da se osigura integritet lanca hrane upravljanjem usevima, poboljšanjem razvoja semena, sprovođenjem ispitivanja zemljišta i žetvom, pokretanjem proizvoda kroz globalni lanac snabdevanja i upravljanjem kontrolom trgovine pri uvozu i izvozu.

 • Automobilski Sektor

  Pomažemo svakom učesniku u automobilskoj industriji da poboljša učinak i smanji rizik. Naše usluge se usredsređuju na rešenja za kontrolisanje planiranja, izrade i rada motornih vozila širom sveta. Vlade, proizvođači i finansijske i osiguravajuće kompanije, baš kao i potrošači, uzdaju se u naša nezavisna, precizna i sigurna rešenja za ograničavanje štete i povećanje bezbednosti u automobilskoj industriji.

 • Hemikalije

  Kako upotreba hemikalija u potrošačkim proizvodima i dalje raste, rizici po zdravlje, posebno kod proizvoda za decu, predstavljaju stalnu žižu interesovanja industrije. Pomažemo vam da ublažite svoju zabrinutost nudeći vam spektar laboratorijskih usluga za ispitivanje bezbednosti vaše robe i za pomoć u kontroli upotrebe hemikalija prema postavljenim granicama tolerancije za vašu delatnost.

 • Izgradnja

  Iza svakog inženjerskog poduhvata, nalaze se ideja, projekat i projekat izgradnje. Nakon što je projekat zamišljen, možemo vam pomoći da planove ostvarite obezbeđujući da procesi teku efikasno, da su gradilišta bezbedna i da se koriste pouzdani materijali.

 • Roba Široke Potrošnje i Maloprodaja

  Od tekstila do aparata, nameštaja, hrane i elektronike, naš potpun spektar usluga potpomaže kvalitet, usaglašenost i bezbednost potrošačkih proizvoda preko globalnih lanaca snabdevanja. Mi osiguravamo da se ne previdi nijedan bitan detalj na putu vašeg proizvoda, od koncepta do tržišta.

 • Energija

  Naše usluge vezane za energiju su usredsređene na dva ključna elementa: ispunjavanje zahteva u industriji obnovljivih izvora energije i tehnologije koje omogućavaju dobijanje i prenos energije iz izvora kao što su vetar, sunce i plima; i modernizaciju konvencionalnih elektrana i novoizgrađenih objekata koji se pridržavaju striktnih propisa. Naša stručnost u ovom sektoru će vas voditi kroz svaki aspekt, obezbeđujući poštovanje propisa, razmatranje bezbednosti u svakoj fazi i ograničavajući uticaj na životnu sredinu.

 • Finansije

  Pružamo nezavisne savete u mnoštvu oblasti koje se odnose na usluge vezane za projektno finansiranje kako bismo pomogli organizacijama da dobiju pravi savet o pozajmicama, upravljanju rizikom, trgovini, sertifikaciji i verifikaciji provera, kao i finansijsku obuku radi podrške svojim odlukama vezanim za projektno finansiranje koji se fokusiraju na održivost, društvenu i ekološku procenu rizika i upravljanje.

 • Industrijska Proizvodnja

  Naš međunarodni tim inženjera pomoću kreativnih tehničkih rešenja podržava integritet, bezbednost i pouzdanost vaših aktivnosti, opreme i poslova. Pružamo savete o sprovođenju strategije rasta i najboljoj tržišnoj praksi za industrijsku proizvodnju i trgovinu, sprovodimo ispitivanja i ocene usaglašenosti kako bismo osigurali da procesi i projekti ispunjavaju sve zahteve kvaliteta i učinka i smanjili uticaj industrije na životnu sredinu.

 • Nauke o Živim Sistemima

  Naše usluge vezane za nauke o živim sistemima pružaju mogućnosti analitičkog, bioanalitičkog i kliničkog ispitivanja, uz upravljanje procesima, koje omogućavaju farmaceutskim proizvodima da brzo dođu do onih kojima su potrebni uz minimalne troškove i maksimalnu bezbednost. Sarađujemo sa farmaceutskom, biofarmaceutskom i biotehnološkom industrijom, kao i industrijom medicinskih uređaja i industrijom povezanom sa zdravstvom kako bismo obezbedili širok spektar usluga od suštinskog značaja.

 • Logistika

  Pomažemo vam da pronađete inovativna rešenja kako bismo vam pomogli da razvijate i uvećavate svoje poslovanje pronalaženjem načina da vaš posao funkcioniše bolje, lakše, brže ili unosnije. Naši stručnjaci istražuju rad međusobno povezanih procesa koji igraju značajnu ulogu u proizvodnji vaših proizvoda. Upotrebom različitih alatki i tehnologija, možemo vam pomoći da pojednostavite svoje poslovanje i poboljšate efikasnost rada uz podršku stručnog logističkog saveta.

 • Rudarstvo

  Naša stručnost u rudarstvu nas postavlja na sâm vrh industrije. Bez obzira da li vam treba tehnički savet o postupcima proizvodnje čelika, strateško partnerstvo u trgovini ugljem i koksom ili saveti o smanjenju rizika, uvećanju profita ili poboljšanju efikasnosti kod vađenja i ekstrakcije plemenitih ili neplemenitih metala, mi vam rado stojimo na raspolaganju sa međunarodnom uslugom.

 • Nafta i Gas

  Naša robustna tehnologija, pristup zasnovan na znanju i posvećenost kvalitetu i bezbednosti omogućavaju nam da pružamo inovativna rešenja za svaki deo industrije nafte i gasa. Naše usluge kroz, kako sektor istražnog ispitivanja i proizvodnje, tako i kod daljih korisnika, obogaćuju svaku fazu lanca vrednosti i utiču na sve, od transportnog goriva i proizvoda za grejanje, do plastike, đubriva i farmaceutskih proizvoda. Naša rastuća globalna mreža kancelarija i laboratorija nudi nezavisnu uslugu koja je usredsređena na pružanje odgovora potrebama klijenta i pružanje konkurentne prednosti.

 • Javni Sektor

  Naš portfolio inovativnih usluga za vlade, međunarodne institucije i partnerske organizacije širom javnog i privatnog sektora pokrivaju mnoštvo rešenja na tehnološkoj osnovi i u oblasti verifikacije. Mi procenjujemo usaglašenost sa normativnim zahtevima, poboljšavamo vladine prihode, potpomažemo trgovinu, podržavamo efikasnost i promovišemo dobro upravljanje uz održivi razvoj.

 • Teme
 • Životna Sredina

  Da bismo vam pomogli u poboljšanju vaše ekološke reputacije, upravljanju rizikom i povećanju poslovne efikasnosti, naš međunarodni tim stručnjaka nudi savete za sve, od usaglašenosti sa propisima za zaštitu životne sredine do procene vašeg uticaja na životnu sredinu. Nudimo vam podršku najsavremenijim laboratorijskim analizama, savetnicima koji poseduju znanje i sveobuhvatnim spektrom specijalizovanih usluga vezanih za životnu sredinu i klimatske promene.

 • Zdravlje i Bezbednost

  Uz nas je vaša radna sredina najbezbednija moguća zbog pažljivog obavljanja procena rizika i izvršavanja preventivnih mera. Kroz niz međunarodnih standarda, mi obezbeđujemo da organizacije primenjuju efektivne sisteme zaštite zdravlja i bezbednosti na radu radi zaštite svojih zaposlenih, građenja poverenja kod klijenata i poboljšanja vašeg poslovnog ugleda.

 • Upravljanje Rizikom

  Dobre procedure upravljanja rizikom su nužne za procenu i ublažavanje rizika povezanih sa vašom delatnošću. Naši stručni timovi i laboratorije za upravljanje rizikom rade širom sveta, pokrivajući širok spektar delatnosti. Mi identifikujemo i merimo specifične rizike i odlučujemo kako da upravljamo njima i ublažavamo ih u budućnosti.

 • Održivost

  Mi pomažemo organizacijama da osiguraju da one i njihovi partneri poseduju efikasne i ostvarive procese i sisteme koji su usaglašeni sa zahtevima zainteresovanih strana vezanih za kvalitet, zdravlje i bezbednost, upravljanje životnom sredinom, korporativnom društvenom odgovornošću i drugim oblastima održivog razvoja.

 • Trgovina

  Upravljanje rizicima u trgovini i finansiranju trgovine je složen proces koji zahteva praktično, objektivno planiranje. Naša globalna mreža stručnjaka sagledava sve aspekte trgovinske aktivnosti da bi procenila povezane rizike, nudeći nepristrasan, objektivan savet i pomoć kako bi vam pomogla da ublažite rizike i umanjite odgovornost radi uspešnih trgovačkih transakcija.

 • Kursevi Obuke i Seminari

  Naša rešenja za obuku i razvoj su osmišljena tako da pomognu organizacijama i pojedincima da poboljšaju ličnu kompetentnost i veštine - suštinska sredstva koja omogućavaju održivi razvoj poslovanja i konkurentnu prednost.
Kontakt

SGS Beograd

E-pretplate

Prijavite se na SGS-ove publikacije i biltene iz vašeg regiona i iz celog sveta.
OSTANITE U TOKU.PRETPLATITE SE SADA

Direktorijum predstavništava

Sa našom mapom lokatora kancelarija, ponađite SGS-ove kancelarije i laboratorije širom sveta.Serbia map
Polje lokatora kancelarije