Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Nafta i Gas

Kategorije

Umanjite meni Povećajte meni

Umanjite meni Povećajte meni Početak Nafta i Gas

Povezani linkovi

Pregled

Naša robustna tehnologija, pristup zasnovan na znanju i posvećenost kvalitetu i bezbednosti omogućavaju nam da pružamo inovativna rešenja za svaki deo industrije nafte i gasa. Naše usluge kroz, kako sektor istražnog ispitivanja i proizvodnje, tako i kod daljih korisnika, obogaćuju svaku fazu lanca vrednosti i utiču na sve, od transportnog goriva i proizvoda za grejanje, do plastike, đubriva i farmaceutskih proizvoda. Naša rastuća globalna mreža kancelarija i laboratorija nudi nezavisnu uslugu koja je usredsređena na pružanje odgovora potrebama klijenta i pružanje konkurentne prednosti.

Usluge vezane za naftu i gas: Neka SGS pokreće uspeh vašeg poslovanja.

Bilo da ste uključeni u istraživanje, ekstrakciju, rafinaciju, transport ili prodaju nafte, gasa, uljnih škriljaca ili drugih ugljovodonika, SGS vam pruža sveobuhvatan spektar usluga za podršku i optimizaciju vašeg poslovanja. Sa nedavnim nestabilnim i rekordnim cenama ovih resursa, od velikog je značaja izvući najviše iz svakog dela lanca proizvodnje i dodate vrednosti – i optimizovati efikasnost svojih procesa.
 
Kao podrška istražnom ispitivanju i proizvodnji, nudimo razne usluge koje mogu da se koriste nezavisno ili u obliku paketa radi poboljšanja vaših postojećih postupaka. U primenjenoj mineralogiji, možete nam poveriti da pružimo napredne kvalitativne usluge na naftnim nalazištima, mineralogiju gasa od škriljaca i XRD analize.

Pošto je vaše jezgro toliko vredno, od presudne je važnosti osigurati da je sva oprema koja broji, meri ili raspodeljuje ekstrahovane ugljovodonike u optimalnom radnom stanju i da daje precizne podatke. Možemo vam pomoći uslugama evidentiranja i kalibracije, savetodavnim uslugama u vezi sa merenjem emisija i brojanjem da biste obezbedili najviši nivo tačnosti merenja.

Takođe, kao podršku aktivnostima u sektoru istražnog ispitivanja i proizvodnje, nudimo analizu fluida iz rezervoara i proizvodnje, usluge upravljanja i distribucije uzoraka kao i nekonvencionalnih usluga vezanih za resurse, kao što su analiza metana iz ležišta uglja, ali i usluge ispitivanja bušotine.
 
U sektoru daljih korisnika, mi pružamo podršku pri distribuciji i maloprodaji, uključujući usluge kalibracije, provere postrojenja, detekcije curenja i održavanja. Pošto oblast logistike nafte i gasa može biti veoma složena, mi imamo veliki globalni tim stručnjaka koji će vam pomoći da dopremite svoje proizvode gde treba, bezbedno, sigurno i u saglasnosti sa državnim i međunarodnim standardima.

Mi pomažemo u planiranju i sprovođenju blendiranja, upotrebe aditiva i drugih postupaka optimizacije, u zemlji i inostranstvu i u tranzitu. Kada je teško osigurati kreditne linije, možete biti sigurni da naše usluge kontrolisanja trgovine pružaju prvoklasne usluge merenja i analitike.
 
SGS je vodeća svetska kompanija za ispitivanje, kontrolisanje, sertifikaciju i verifikaciju, sa neprevaziđenim iskustvom, širokim spektrom stručnosti i globalnim dometom. Koja god da je vaša određena oblast poslovanja, javite nam se još danas da biste saznali kako naš spektar usluga posvećen nafti, gasu i uljnim škriljcima može da vam pruži konkurentnu prednost.

Kontakt

SGS Beograd

E-pretplate

Prijavite se na SGS-ove publikacije i biltene iz vašeg regiona i iz celog sveta.
OSTANITE U TOKU.PRETPLATITE SE SADA

Direktorijum predstavništava

Sa našom mapom lokatora kancelarija, ponađite SGS-ove kancelarije i laboratorije širom sveta.Serbia map
Polje lokatora kancelarije