Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Rudarstvo

Kategorije

Umanjite meni Povećajte meni

Umanjite meni Povećajte meni Početak Rudarstvo

Pregled

Naša stručnost u rudarstvu nas postavlja na sâm vrh industrije. Bez obzira da li vam treba tehnički savet o postupcima proizvodnje čelika, strateško partnerstvo u trgovini ugljem i koksom ili saveti o smanjenju rizika, uvećanju profita ili poboljšanju efikasnosti kod vađenja i ekstrakcije plemenitih ili neplemenitih metala, mi vam rado stojimo na raspolaganju sa međunarodnom uslugom.

SGS-ove usluge u sektoru rudarstva i minerala: donosimo vam konkurentnu prednost.

U svetu globalizacije, tehnološkog napretka, rastuće regulative i nestabilnih tržišta, istraživanje i rudarstvo se susreću sa složenijim izazovima nego ikad pre.

Da bismo vam pomogli da odgovorite ovim izazovima, SGS vam pruža širok spektar usluga koje pokrivaju istraživanje, planiranje i inženjering postrojenja, proizvodnju, industrijske primene i deaktiviranje i zatvaranje. Kao vaš strateški partner, pružamo usluge ispitivanja, tehnološke, tržišne i savetodavne usluge kako bismo vam pomogli da postignete veći rast i efikasnost u skladu sa Lean konceptom, ubrzate izlazak na tržište i smanjite rizik. Naši stručnjaci u ovoj delatnosti vam mogu pomoći da iskoristite razvoje na tržištu i napretke u tehnologiji, omogućavajući vam da maksimalno iskoristite prilike i ostanete ispred svoje konkurencije.
 
Da bismo odgovorili na izazove ovog dinamičnog sektora, stalno proširujemo ponudu svojih usluga kroz svoju globalnu mrežu stručnjaka u industriji i vrhunska postrojenja - pružajući vam konkurentnu prednost u svakoj fazi.

stručne usluge od strane posvećenog učesnika u industriji;

U fazi istraživanja, pružamo širok spektar usluga, uključujući geohemijsko ispitivanje, proračune resursa i tehničke izveštaje, usluge vezane za geometalurgiju, studije određivanja opsega i razvoj dijagrama toka materijala, usluge pravljenja pilot postrojenja i usluge vezane za životnu sredinu. Naši stručnjaci su vam na raspolaganju da pruže savet o najpodesnijim tehnologijama za vaš projekat i obezbede informacije i dijagrame toka kako bi potpomogli napredovanje vašeg projekta.

Za nove i aktivne rudnike, SGS pruža sveobuhvatan paket usluga koje obuhvataju laboratorije na lokaciji, preradu vode, puštanje u pogon i operativnu podršku u postrojenju, savetovanje u vezi sa procesima, otklanjanje uskih grla, optimizaciju opreme i stručne sisteme.

U fazama izvodljivosti i predproizvodnje, usredsređujemo se na kombinovanje naše stručnosti u oblasti metalurgije po pitanju planiranja i inženjeringa postrojenja u svrhu pružanja blagovremenih, proverenih i rentabilnih rešenja za male nadogradnje na postrojenjima, prilagođavanja i projekte formiranja novih i proširenja napuštenih oblasti.

Naše usluge kontrolisanja i uzorkovanja pružaju podršku kako kupcima, tako i prodavcima tovara velike vrednosti.  Obavljamo kontrolisanje tovara i prevoznog plovila, nadzor stanja zaliha, ispitivanje opreme i komercijalnu analizu.

Pored pružanja kompletnog spektra standardnih usluga analize i ispitivanja, možemo isporučiti najsavremenije pokretne laboratorije, pa čak i montirati laboratorije na lokaciji i obezbediti osoblje za njih kako biste dobili samo vama prilagođene objekte za ispitivanje - bilo gde u svetu.

Etički partner u sektoru minerala

Uz našu globalnu mrežu stručnjaka u industriji i najmodernijim postrojenjima, SGS pruža pouzdanu uslugu treće strane kompanijama koje se bave istraživanjem, rudarstvom, ali i finansijskim organizacijama i vladama širom sveta. Partnerstvo sa SGS-om daje vam nezavisnog, etičkog partnera kome možete verovati da će vam pružiti transparentnu i nepristrasnu podršku kako bi vam pomogao da uspete u ovom sektoru punom izazova.

Pozovite nas još danas da biste saznali kako naš širok opseg usluga može da vam pomogne.

SGS Minerals Access SheetSGS Minerals Access Sheet(PDF 261 KB) ...
Minerals Contact CardLab ContactsMinerals Contact CardThe minerals contact card is a comprehensive directory listing of exploration, analytical, metallurgical and engineering services laboratories around ...
Coal Contact CardLaboratory ContactsCoal Contact CardCoal Laboratory Contacts ...

Kontakt

SGS Beograd

E-pretplate

Prijavite se na SGS-ove publikacije i biltene iz vašeg regiona i iz celog sveta.
OSTANITE U TOKU.PRETPLATITE SE SADA

Direktorijum predstavništava

Sa našom mapom lokatora kancelarija, ponađite SGS-ove kancelarije i laboratorije širom sveta.Serbia map
Polje lokatora kancelarije

Vesti