Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Industrijska Proizvodnja

Kategorije

Umanjite meni Povećajte meni

Umanjite meni Povećajte meni Početak Industrijska Proizvodnja

Povezani linkovi

Pregled

Naš međunarodni tim inženjera pomoću kreativnih tehničkih rešenja podržava integritet, bezbednost i pouzdanost vaših aktivnosti, opreme i poslova. Pružamo savete o sprovođenju strategije rasta i najboljoj tržišnoj praksi za industrijsku proizvodnju i trgovinu, sprovodimo ispitivanja i ocene usaglašenosti kako bismo osigurali da procesi i projekti ispunjavaju sve zahteve kvaliteta i učinka i smanjili uticaj industrije na životnu sredinu.

Industrijska proizvodnja: SGS će vam pomoći da uspete.

Industrijska proizvodnja pokriva mnoštvo poslovnih oblasti od farmaceutskih proizvoda do poljoprivredne opreme, od vazduhoplovstva do automobilske industrije i sve između toga. Proizvodnja je uvek složena, zahteva da se ogromna pažnja obraća na standarde i propise, traži usaglašenost sa zakonodavstvom koje pokriva kvalitet, zdravlje i bezbednost, a često i sa međunarodnim propisima.

U SGS-u posedujemo sveobuhvatan paket usluga kako bismo pomogli da proizvodni procesi teku glatko – bez obzira da li proizvodite komponente ili gotove proizvode za direktnu prodaju potrošačima. Kao vodeća svetska kompanija za ispitivanje, sertifikaciju, verifikaciju i kontrolisanje, razumemo posao proizvodnje, od kontrole procesa do logistike.

Obratite nam se i saznaćete da imamo usluge kao što su ispitivanje metala, sertifikacija proizvoda, dizajn u metalurgiji i dizajn procesa, podrška u postrojenju i pri radu, kontrola kvaliteta i sertifikaciju sistema menadžmenta. Zahvaljujući svom iskustvu i sveobuhvatnim veštinama, naši stručnjaci su u stanju da vam pomognu da izgradite bolje, jače, konkurentnije i unosnije poslovanje. Možemo vam pomoći da osigurate da vaši proizvodi i procesi budu usaglašeni sa propisima koji se posebno odnose na vašu oblast proizvodnje – i da vam pomognemo da dokažete da ste u potpunosti usaglašeni sa zakonodavstvom.

Saznajte više o tome kako možemo da vam pomognemo u proizvodnji i obradi vašeg proizvoda.

Kontakt

SGS Beograd

E-pretplate

Prijavite se na SGS-ove publikacije i biltene iz vašeg regiona i iz celog sveta.
OSTANITE U TOKU.PRETPLATITE SE SADA

Direktorijum predstavništava

Sa našom mapom lokatora kancelarija, ponađite SGS-ove kancelarije i laboratorije širom sveta.Serbia map
Polje lokatora kancelarije