Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Zdravlje i Bezbednost

Kategorije

Umanjite meni Povećajte meni

Umanjite meni Povećajte meni Početak Zdravlje i Bezbednost

Povezani linkovi

Pregled

Uz nas je vaša radna sredina najbezbednija moguća zbog pažljivog obavljanja procena rizika i izvršavanja preventivnih mera. Kroz niz međunarodnih standarda, mi obezbeđujemo da organizacije primenjuju efektivne sisteme zaštite zdravlja i bezbednosti na radu radi zaštite svojih zaposlenih, građenja poverenja kod klijenata i poboljšanja vašeg poslovnog ugleda.

Kvalitet, zdravlje, bezbednost i životna sredina: Uz SGS ćete pokazati da vam je stalo.

Zdravlje i bezbednost na radu je glavna briga kod uspešnih preduzeća - dobrobit i bezbednost vašeg osoblja mora biti od najveće važnosti, jer, kao što izreka kaže, ljudi su vaše najvrednije sredstvo. Uz to, sem direktne brige za vaše osoblje, dobar skup smernica za QHSE će imati i sekundarne efekte: možete zaštititi i saradnike, članove porodice, poslodavce, klijente, dobavljače, obližnje zajednice, kao i druge članove javnosti na koje utiče vaše radno okruženje.

Nedvosmisleno već posedujete politiku i procedure za zdravlje i bezbednost. Ali da li ste sigurni da se pridržavate najbolje prakse? Da li ste usaglašeni sa lokalnim, državnim, pa  čak i međunarodnim propisima? A ako mislite da jeste, da li to možete i da dokažete?

U SGS-u posedujemo rešenja i odgovore. Mi možemo pružiti savet i obuku o sveobuhvatnom spektru pitanja u vezi sa kvalitetom, zdravljem, bezbednošću i životnom sredinom. Kao vodeća svetska kompanija za kontrolisanje, sertifikaciju, ispitivanje i verifikaciju, mi smo u potpunosti upoznati sa lokalnim zakonodavstvom — i međunarodnim standardima.  Standardi kao što su ISO 31000 i REACH. Možemo da vam pomognemo u pitanjima higijene rada i industrijske higijene, vašoj radnoj sredini kad su u pitanju kvalitet vazduha, prašina, buka i vibracije, kao i u tehničkom due diligence-u i opasnim materijama. A mi smo stručnjaci i u oblasti provera životne sredine i ekonomske i društvene održivosti.

Zajedno, možemo da unesemo veliku promenu u vaš radni svet. Obratite nam se odmah da biste saznali šta možemo da učinimo za vas.

Kontakt

SGS Beograd

E-pretplate

Prijavite se na SGS-ove publikacije i biltene iz vašeg regiona i iz celog sveta.
OSTANITE U TOKU.PRETPLATITE SE SADA

Direktorijum predstavništava

Sa našom mapom lokatora kancelarija, ponađite SGS-ove kancelarije i laboratorije širom sveta.Serbia map
Polje lokatora kancelarije