Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Finansije

Kategorije

Umanjite meni Povećajte meni

Umanjite meni Povećajte meni Početak Finansije

Pregled

Pružamo nezavisne savete u mnoštvu oblasti koje se odnose na usluge vezane za projektno finansiranje kako bismo pomogli organizacijama da dobiju pravi savet o pozajmicama, upravljanju rizikom, trgovini, sertifikaciji i verifikaciji provera, kao i finansijsku obuku radi podrške svojim odlukama vezanim za projektno finansiranje koji se fokusiraju na održivost, društvenu i ekološku procenu rizika i upravljanje.

Usluge vezane za finansije: Kada je u pitanju novac, SGS vam može pomoći u poslovnim odlukama.

Kada vas klijent kontaktira zbog investicije ili pozajmice za novi projekat, nabavku ili poduhvat, kako možete biti sigurni da je ta ideja izvodljiva? Kako možete doneti dobru odluku o investiciji ili zajmu kada je predlog izuzetno tehnički, za njegovu realizaciju mogu biti potrebne godine, a kada su potrebni samo stručni, naučni podaci za argumentovanje?

Primenite SGS-ove usluge. Za početak, imamo paket usluga koji se bazira na temeljnoj analizi poslovanja (due diligence). Provera tehničke pouzdanosti, ekonomska analiza, ekološka i socijalna ocena stanja, procena rizika i procena rezervi: ove usluge postoje zbog vas da biste ih koristili kad se pojavi potreba za njima, a naši timovi vam stoje na raspolaganju kroz čitavu fazu razvoja projekta. Mi posedujemo neophodno iskustvo i međunarodno znanje da osiguramo da vaš projekat bude razvijen prema standardima koje zahtevate, gde god da poslujete u svetu.

Tokom faza primene projekta, možemo vršiti nadzor izgradnje, preispitivanje troškova, društveni nadzor i nadzor životne sredine, nadzor puštanja u pogon i rada uz upravljanje tehničkim i finansijskim rizikom, uslugama vezanim za garancije i kolateral.

Finansijeri i bankari koji obezbeđuju sredstva za pomoć trgovini takođe traže sigurnost. Mi kontrolišemo, ispitujemo i verifikujemo tovar i robu, obavljamo upravljanje kolateralom i pomažemo vam po pitanju razmene trgovinske dokumentacije. Izaberite SGS kao vašu garanciju treće strane da roba postoji, kao što bi trebalo, i da je na pravom mestu.

Ako trgujete materijalima ili proizvodima, naše usluge kontrolisanja vam mogu pomoći da osigurate da dobijate ono za šta ste platili i da vi i vaš klijent dobijate pravi kvalitet, pravu količinu, isporučenu na pravo mesto i nepromenjenu. Analiza putem interneta? PLC kontrolni sistemi? Laboratorije na lokaciji? Možemo vam pomoći da održite kvalitet – i pomoći da ispunite svoja obećanja.

Ne preterujući u meri u kojoj biste mogli pomislili, SGS vam može pružiti podršku u praktično svakoj delatnosti. Kao vodeća svetska kompanija za ispitivanje, verifikaciju, sertifikaciju i kontrolisanje, imamo globalan domet, potpuno smo obavešteni o lokalnim, državnim i međunarodnim standardima i zakonodavstvu, a naši stručnjaci su obrazovani i iskusni u svojim oblastima rada.

Kao i kod svih dobrih usluga, možete izabrati tačno one skupove veština i sposobnosti koje želite. One se mogu koristiti za proširenje vaše postojeće stručnosti ili prosto možete unajmiti SGS za usluge koje su vam potrebne i mi ćemo se pobrinuti za sve.

Kontakt

SGS Beograd

E-pretplate

Prijavite se na SGS-ove publikacije i biltene iz vašeg regiona i iz celog sveta.
OSTANITE U TOKU.PRETPLATITE SE SADA

Direktorijum predstavništava

Sa našom mapom lokatora kancelarija, ponađite SGS-ove kancelarije i laboratorije širom sveta.Serbia map
Polje lokatora kancelarije