Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Životna Sredina

Kategorije

Umanjite meni Povećajte meni

Umanjite meni Povećajte meni Početak Životna Sredina

Povezani linkovi

Pregled

Da bismo vam pomogli u poboljšanju vaše ekološke reputacije, upravljanju rizikom i povećanju poslovne efikasnosti, naš međunarodni tim stručnjaka nudi savete za sve, od usaglašenosti sa propisima za zaštitu životne sredine do procene vašeg uticaja na životnu sredinu. Nudimo vam podršku najsavremenijim laboratorijskim analizama, savetnicima koji poseduju znanje i sveobuhvatnim spektrom specijalizovanih usluga vezanih za životnu sredinu i klimatske promene.

Svedite na minimum vaš uticaj na životnu sredinu i ispunite vaše zakonske obaveze.

Životna sredina se nalazi na prvom mestu dnevnog reda vlada, civilnog društva i građana, a vrlo je verovatno da se to uskoro neće promeniti. Njen značaj za poslovanje i odluke vezane za kupovinu, kao i za zakonodavstvo, standarde i propise raste sve vreme.

Rezultat toga je da nijedno preduzeće ne može sebi dozvoliti da životnu sredinu uzima zdravo za gotovo. Bez obzira na vašu delatnost i oblast aktivnosti, morate da umanjite svoj uticaj na životnu sredinu i da je zaštitite što je više moguće.

Kao lider u svetu u pružanju usluga za zaštitu životne sredine, mi nudimo ispitivanje, uzorkovanje, kontrolisanje, sertifikaciju, verifikaciju i sveobuhvatan spektar stručnih rešenja kako bismo vam pomogli da umanjite svoj uticaj na životnu sredinu.

Sa mrežom laboratorija koja se stalno širi u blizu 140 zemalja širom sveta, mi smo vaš idealan partner. Naše široko globalno iskustvo znači da nudimo opširno znanje o lokalnim, državnim i međunarodnim standardima kako bismo pomogli da vaše poslovanje bude usaglašeno sa njima i da se napreduje na najinovativniji mogući način.

Možemo vam pomoći u svakom aspektu odgovornosti za životnu sredinu, uključujući:

  • vazduh: pružamo niz krajnje specijalizovanih usluga uzorkovanja ambijentalnog i unutrašnjeg vazduha – na terenu ili u jednoj od naših stručnih laboratorija;
  • zemljište: mi nudimo različite usluge ekološkog bušenja, uzorkovanja zemljišta i sedimenata, kao i geotehničke usluge;
  • vodu: mi sprovodimo nezavisno uzorkovanje i analizu površinskih, podzemnih, industrijskih, otpadnih voda i još mnogo toga;
  • otpad: možemo vam pomoći da procenite, nadzirete, smanjujete u upravljate vašim otpadnim proizvodima;
  • klimatske promene: od ispitivanja na mikro zagađivače do obezbeđivanja usaglašenosti sa novim propisima za emisiju gasova staklene bašte, mi vam pomažemo da razumete i optimizujete svoj odnos sa životnom sredinom, kao i da ostvarite usaglašenost sa ekološkim standardima.

Kontaktirajte nas danas da saznate kako možemo da vam pomognemo da poboljšate ekološki otisak.

Kontakt

SGS Beograd

E-pretplate

Prijavite se na SGS-ove publikacije i biltene iz vašeg regiona i iz celog sveta.
OSTANITE U TOKU.PRETPLATITE SE SADA

Direktorijum predstavništava

Sa našom mapom lokatora kancelarija, ponađite SGS-ove kancelarije i laboratorije širom sveta.Serbia map
Polje lokatora kancelarije