Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Energija

Kategorije

Umanjite meni Povećajte meni

Umanjite meni Povećajte meni Početak Energija

Povezani linkovi

Pregled

Naše usluge vezane za energiju su usredsređene na dva ključna elementa: ispunjavanje zahteva u industriji obnovljivih izvora energije i tehnologije koje omogućavaju dobijanje i prenos energije iz izvora kao što su vetar, sunce i plima; i modernizaciju konvencionalnih elektrana i novoizgrađenih objekata koji se pridržavaju striktnih propisa. Naša stručnost u ovom sektoru će vas voditi kroz svaki aspekt, obezbeđujući poštovanje propisa, razmatranje bezbednosti u svakoj fazi i ograničavajući uticaj na životnu sredinu.

Energija: SGS poseduje moć da vam pomogne da izgradite jače poslovanje.

Ne bi bilo modernog sveta bez predvidive i pouzdane proizvodnje, distribucije i snabdevanja energijom. Energetska industrija je kompleksna i raznolika i obuhvata širok spektar disciplina i procesa.

Zahvaljujući našem znanju i iskustvu, SGS je vešt u pomaganju energetskim kompanijama da njihov rad protiče glatko, isplativo i pouzdano. Posebno smo stručni u sledećim oblastima.

Naftna industrija

Mi pomažemo naftnim kompanijama, trgovcima, naftnim rafinerijama, nezavisnim rukovaocima skladišta, naftovodnim kompanijama, distributerima u veleprodaji, prevoznicima goriva i krajnjim prodavcima na benzinskim pumpama. Naši nezavisni inspektori proveravaju i potvrđuju sve, od kvaliteta goriva do nivoa zaliha.

Industrija gasa

Naše usluge će vam biti od koristi ako poslujete u oblasti vađenja prirodnog gasa i proizvodnje, kao i distribucije i prodaje gasa za široku potrošnju. Na primer, naše sveobuhvatne laboratorijske usluge mogu ispitati sastav gasa, možemo sprovesti baždarenje TPG broda, a ako vam je potreban prenosni TPG uzorkivač i oprema za ispitivanje, mi posedujemo opremu – i vešto osoblje da rukuje njima.

Industrija električne energije

Proizvodnja struje, distribucija i prodaja električne energije mogu biti složeni – neka vam SGS pomogne da pojednostavite i optimizujete postupak. Imamo širok spektar usluga za pomoć kompanijama za proizvodnju električne energije, od proizvodnje struje do analize rizika.

Industrija uglja

SGS poseduje sveobuhvatan spektar usluga za industriju uglja, od usluga istraživanja do zatvaranja rudnika koji je dostigao kraj svog korisnog radnog veka.  Na primer, mi obavljamo analize uglja, kontrolisanje tovara i plovila, vizuelno kontrolisanje, utvrđivanje zaliha na stanju, usluge kontrolisanja opreme, tradicionalno i mehaničko uzorkovanje, a sektoru uglja pružamo i čitav spektar laboratorijskih postrojenja na lokaciji, kao i u vidu spoljnih usluga.

Industrija obnovljivih izvora energije

Obnovljivi izvori energije su jedna od najaktuelnijih tema na svetu. Sastoji se od kompanija za alternativnu i održivu energiju, uključujući one koje rade sa hidroelektričnom energijom, energijom vetra, proizvodnjom solarne energije, kao i proizvodnjom, distribucijom i prodajom alternativnih goriva.

Sve naše usluge vezane za energiju mogu da se koriste samostalno ili kao dodatak vašim postojećim radnim procesima i metodologijama. Pozovite nas još danas da biste saznali kako možemo da vam pomognemo u vašoj delatnosti.

Kontakt

SGS Beograd

E-pretplate

Prijavite se na SGS-ove publikacije i biltene iz vašeg regiona i iz celog sveta.
OSTANITE U TOKU.PRETPLATITE SE SADA

Direktorijum predstavništava

Sa našom mapom lokatora kancelarija, ponađite SGS-ove kancelarije i laboratorije širom sveta.Serbia map
Polje lokatora kancelarije