Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Roba Široke Potrošnje i Maloprodaja

Kategorije

Umanjite meni Povećajte meni

Umanjite meni Povećajte meni Početak Roba Široke Potrošnje i Maloprodaja

Povezani linkovi

Pregled

Od tekstila do aparata, nameštaja, hrane i elektronike, naš potpun spektar usluga potpomaže kvalitet, usaglašenost i bezbednost potrošačkih proizvoda preko globalnih lanaca snabdevanja. Mi osiguravamo da se ne previdi nijedan bitan detalj na putu vašeg proizvoda, od koncepta do tržišta.

Roba široke potrošnje i maloprodaja: Možemo pomoći da osigurate da i vaš lanac snabdevanja i proizvodi koje kupujete i prodajete ispunjavaju odgovarajuće standarde.

Očekivanja kvaliteta i spektar bezbednosnih zahteva koje morati ispuniti postaju sve složeniji iz dana u dan. Da bismo vam pomogli da ispunite ove zahteve, naši stručnjaci u oblasti robe široke potrošnje i maloprodaje pružaju kompletan spektar usluga proizvođačima, uvoznicima, izvoznicima i prodavcima na malo robe široke potrošnje. Naše usluge podrazumevaju laboratorijsko ispitivanje, kontrolisanje proizvoda i savetovanje, procenu procesa i tehničku pomoć.

Mi vam pomažemo da smanjite rizik, poboljšate efikasnost i obezbedite usaglašenost sa ugovornim ili normativnim zahtevima u čitavom lancu snabdevanja. Pružamo vam široko i detaljno razumevanje robe široke potrošnje i maloprodaje kako bismo vam pomogli da izgradite jače i otpornije poslovanje sa potencijalom za rast i prestizanje vaše konkurencije.

Naše usluge su dostupne globalno za proizvode široke potrošnje, kao što su hrana, kozmetika i sredstva za ličnu higijenu tekstil, obuća, igračke metalni proizvodi, kućni aparati, suplementi i električna I elektronska roba.

Pored usaglašavanja sa pravnim zahtevima i industrijskim standardima, možemo vam pomoći da odgovorite mnogim izazovima, uključujući:

  • rast neetičke proizvodnje jer lanac snabdevanja pokušava da smanji troškove; 
  • sve veću usredsređenost potrošača na kvalitet i bezbednost; 
  • ekološke izazove koji potiču od povećane proizvodnje nove robe široke potrošnje, kao što su povećanje potrošnje energije, emisija gasova staklene bašte i otpad robe široke potrošnje.

Sa reputacijom izuzetnog kvaliteta u kontrolisanju, ispitivanju, sertifikaciji i verifikaciji, mi vam možemo pružiti i savetodavne i usluge koje pokrivaju veći broj poslova kako biste poboljšali održivost kroz vašu organizaciju i lanac snabdevanja.

Naše usluge vezane za robu široke potrošnje i maloprodaju obuhvataju sledeće:

  • Ispitivanje i sertifikacija: Mi sprovodimo čitav spektar ispitivanja proizvoda, od ispitivanja materijala, kao što su testovi bezbednosti i funkcionalnosti, pa sve do sertifikacije. Naš cilj je da osiguramo da su vaši proizvodi tako dobri u zaštiti potrošača i da ispunjavaju očekivanja kao što vi tvrdite. 
  • Kontrolisanje: Mi pružamo proveru proizvodnje pre, tokom i nakon proizvodnje, kao i provere maloprodajnih objekata kako bismo proverili kvalitet vaših sirovih materijala i proizvodnje, označavanje i pakovanje, kao i predstavljanje proizvoda. 
  • Tehnička pomoć: Mi vas podržavamo projektima koji uključuju društveno odgovorna rešenja, procene kvaliteta fabrike i procene bezbednosti hrane i zdravlja. Osim toga, delujemo kao savetodavna služba u vezi sa propisima, pružajući obuku i podršku privatnim robnim markama.

Roba široke potrošnje zaista predstavlja deo svačijeg svakodnevnog života. Potrošači očekuju da kupe proizvode koji su zdravi i bezbedni. Naše posebno prilagođene usluge ispitivanja, kontrolisanja, provere, sertifikacije, kao i savetodavne usluge, pružene kroz naše lokalne, akreditovane laboratorije i odeljenja za sertifikaciju, osiguravaju da razumete standarde koji se primenjuju na vaše proizvode i da budete usaglašeni sa obaveznim zahtevima. Još bitnije, možemo vam pomoći da dobijete konkurentnu prednost i da razvijete proizvode, postupke i lance snabdevanja koji pružaju robu široke potrošnje koja je zaista tako dobra kao što vi tvrdite. Kontaktirajte nas da saznate više.

Trusted for Real LifeTrusted for Real LifeSGS Safety, Quality and Sustainability Solutions for the Consumer Goods and Retail Industry ...
Retailer Brand Solutions BrochureAt Every Step of Your Project, We Are Committed to Adding Value to Your WorkPartner with SGS to deliver well designed, desirable electrical and electronic products that are trusted for real life whilst ensuring quality, safety ...
White Paper on POPsWhite Paper on Persistent Organic Pollutants (POPs)Proliferation, Regulation and Mitigation of Persistent Organic Pollutants (POPs) in Consumer Products and Supply Chains ...

Kontakt

SGS Beograd

E-pretplate

Prijavite se na SGS-ove publikacije i biltene iz vašeg regiona i iz celog sveta.
OSTANITE U TOKU.PRETPLATITE SE SADA

Direktorijum predstavništava

Sa našom mapom lokatora kancelarija, ponađite SGS-ove kancelarije i laboratorije širom sveta.Serbia map
Polje lokatora kancelarije