Share on LinkedInShare on LinkedInShare on FacebookShare on FacebookTweet thisTweet this

Poljoprivreda i Hrana

Kategorije

Umanjite meni Povećajte meni

Umanjite meni Povećajte meni Početak Poljoprivreda i Hrana

Povezani linkovi

Pregled

Poljoprivredna roba tokom puta od polja do naših trpeza, zahteva pažnju, praćenje i integritet. Pružamo kompletan spektar usluga vezanih za lanac snabdevanja koje smanjuju rizik, obezbeđuju kvalitet i poboljšavaju produktivnost. Pomažemo da se osigura integritet lanca hrane upravljanjem usevima, poboljšanjem razvoja semena, sprovođenjem ispitivanja zemljišta i žetvom, pokretanjem proizvoda kroz globalni lanac snabdevanja i upravljanjem kontrolom trgovine pri uvozu i izvozu.

Poljoprivreda i hrana: kako SGS može da vam pomogne u razvoju poslovanja.

Poljoprivreda i hrana su verovatno najbitnije delatnosti na svetu. Potrošači žele garanciju bezbednosti i kvaliteta u svakoj fazi procesa. Naš sveobuhvatni spektar usluga može da vam pomogne u sledećem:

  • upravljanje rizikom, bolje poslovanje i ispunjavanje vaših obaveza: sa samostalnim ili integrisanim nezavisnim rešenjima za svaki aspekt vašeg poljoprivrednog lanca i lanca snabdevanja hranom; 
  • zaštita vaših potrošača: od tačke primarne proizvodnje do tačke obrade ili prenosa odgovornosti;
  • usaglašenost sa složenim zakonodavstvom: uključujući lokalna, regionalna, državna i međunarodna pravila i propise za proizvodnju i trgovinu poljoprivrednim proizvodima i hranom; 
  • osiguranje pravilnog skladištenja, isporuke, pakovanja i distribucije: robe, sastojaka hrane i prehrambenih proizvoda; 
  • osiguranje kvaliteta i bezbednosti kroz različite lance snabdevanja: uključujući sirove i polu-proizvedene prehrambene proizvode i krajnje proizvode u svim glavnim segmentima industrije hrane.

Pružamo nezavisna ili integrisana rešenja kako bismo pomogli organizacijama koje posluju u oblastima koja se tiču agrohemije, semena, biogoriva, đubriva, poljoprivredne mašinerije i zaliha, u industrijama finansija i osiguranja, objektima za skladištenje, postrojenjima za obradu i logističkom izgradnjom, pripremom svežeg proizvoda za tržište i gotovih prehrambenih proizvoda.

Naš spektar ekonomičnih rešenja obuhvata prikupljanje strateških podataka, upravljanje kolatralom, provere i sertifikaciju, usluge ispitivanja i analize, kontrolisanja, tehničkih rešenja verifikacije, savetovanje i obuku. Možemo pomoći vašoj kompaniji da neprekidno poboljšava kulturu bezbednosti, kvaliteta i održivog razvoja.

Naš pristup u pružanju usluga klijentima je harmonizovan, usklađujući najveću nezavisnu mrežu stručnjaka na svetu.

Sa više od 130 godina iskustva, mi razumemo izazove sa kojima se susrećete. Kontaktirajte nas da biste saznali kako naš spektar usluga može da pomogne rastu i napretku vašeg poslovanja na sve konkurentnijem i globalnom tržištu.

Kontakt

SGS Beograd

E-pretplate

Prijavite se na SGS-ove publikacije i biltene iz vašeg regiona i iz celog sveta.
OSTANITE U TOKU.PRETPLATITE SE SADA

Direktorijum predstavništava

Sa našom mapom lokatora kancelarija, ponađite SGS-ove kancelarije i laboratorije širom sveta.Serbia map
Polje lokatora kancelarije